header image

Onze diensten

Kwis-Spelen kan u verschillende kwisvormen aanbieden. Welke vorm voor uw organisatie het meest passend is overleggen wij graag met u! Een kwis bestaat vaak uit 2x25 of 3x20 vragen waarbij een ronde ongeveer 30-45 minuten duurt. De deelnemers nemen deel in teams van 2-5 personen waarbij zij de vragen gepresenteerd krijgen op een groot scherm en de antwoorden invullen op antwoordbladen.

Wij nemen voor u alle zorg uit handen en kunnen zorgen voor de inschrijving, materialen en presentatie. Het is mogelijk uw quiz te laten presenteren door een bekende sportverslaggever, cabaretier, sporter of voetbalscheidsrechter. Wij beschikken over een groot netwerk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Model Girl 1

 

Model Girl 2

 

Model Girl 4

 

Model Girl 4

 


Onze presentatoren

De meeste kwissen van Kwis-Spelen worden gepresenteerd door een bekende spreker. Sportverslaggever Andy Houtkamp is onze vaste kwismaster. Kwis-Spelen beschikt over een groot netwerk van bekende sprekers. Wij kunnen u met hen in contact brengen. Deze sprekers zijn allemaal echte (sport) en kwisliefhebbers, waardoor zij de kwis voor u voordelig zullen presenteren. Onderstaand vindt u een selectie van onze kwismasters.

Model Girl 1

 

Model Girl 2

 

Model Girl 4

 

Model Girl 4

Onze presentatoren

De meeste kwissen van Kwis-Spelen worden gepresenteerd door een bekende spreker. Sportverslaggever Andy Houtkamp is onze vaste kwismaster. Kwis-Spelen beschikt over een groot netwerk van bekende sprekers. Wij kunnen u met hen in contact brengen. Deze sprekers zijn allemaal echte (sport) en kwisliefhebbers, waardoor zij de kwis voor u voordelig zullen presenteren.

Model Girl 1

Andy Houtkamp - Sportcommentator

Model Girl 2

Mart Smeets - Sportcommentator

Model Girl 3

Peter Heerschop - Cabaretier

Model Girl 4

Sjaak Bral- Cabaretier

Model Girl 5

Roelof Luinge - Scheidsrechter

Model Girl 6

Bas Ticheler - Perschef Oranje

Model Girl 7

Sjaak Polak - Oud profvoetballer

Model Girl 8

Dick van Egmond - Scheidsrechtersbaas

Model Girl 9

Sierd de Vos - Sportcommentator

Model Girl 10

Jan Roelfs- Sportcommentator

Model Girl 11

Frits Barend - TV presentator

Model Girl 12

Jeroen Grueter - Sportcommentator

Model Girl 13

Dolly Bellefleur

Model Girl 14

Erik van Muiswinkel - Cabaretier

Model Girl 13

Leo Alkemade - Cabaretier

Model Girl 13

Jeroen Elshoff - Sportcommentator

Model Girl 13

Frank Snoeks- Sportcommentator