header image

Voetbalquiz in De Nachtegaal 2017

Jeroen Grueter presenteert 10e algemene voetbalquiz in De Nachtegaal
Op vrijdagavond 24 februari, aanvang 20.00 uur, is Event Center De Nachtegaal in Lisse het decor voor de 10e algemene voetbalquiz, georganiseerd door Kwis-Spelen.nl. Als presentator zal deze jubileumeditie sportcommentator Jeroen Grueter van NOS Studio Sport optreden.

Bekende sprekers
De pittige algemene voetbalquiz, bestaande uit 3 ronden van 20 vragen, wordt jaarlijks gepresenteerd door een andere bekende spreker. Van cabaretiers als Peter Heerschop en Sjaak Bral tot oud-voetballers als Sjaak Polak en Heinz Stuy en scheidsrechters Dick van Egmond en Roelof Luinge. Ook enkele collega’s van de NOS gingen Grueter voor: Andy Houtkamp, Jan Roelfs en Bas Ticheler (inmiddels perschef van Oranje).

Jeroen Grueter
Grueter is een echte quizliefhebber en gek op voetbalfeitjes. Voor de NOS verslaat hij naast voetbal ook zwemmen en ijshockey. Voorheen werkte hij onder meer bij Voetbal International en NOS Langs de Lijn. Hij becommentarieerde voor Studio Sport wedstrijden op EK’s en WK’s en zelfs een Champions League finale.

Inschrijven
Inschrijven voor de voetbalquiz van 24 februari kan in tweetallen via deze link. Deelname kost €7,50 p.p. De zaal gaat open om 19.00 uur en we starten om 20.00 uur!


Bron foto: Jeroen Grueter, NOS
Wij maken uw kwis op maat voor u!